Eat the rainbow

Eat the rainbow
Eat the rainbow

Wednesday 14 October 2015

PUMPKIN PROTEIN RISOTTO!

Here comes a great idea for halloween !
 Or actually a recipe that is perfect for this time of the year when it is pumpkin season! 
 PUMPKIN RISOTTO!



For this recipe I used protein rice from Myprotein


Ingredients (1 portion) : 50g protein rice from myprotein, 100g pumpkin,  2,5 dl vegetable broth,  1/6 of an onion, 1-2 tbsp olive oil and cheese (desired amount), salt and pepper. 
Procedure:
1. Chop the pumpkin into small cubes. About 1×1 cm each
2. Chop the onion finely. 
3. Inside a pan add olive oil and onion.  Let it fry until golden. Add the chopped pumpkin and rice and let it stirfry for 1 minute until it gets some colour. 
4. Add salt and pepper. 
5. Add vegetable broth, 1/2 dl at the time. And stir. 
6. After 8-10 minutes the rice will be ready. 
7. Add grated cheese and enjoy! 

4 comments:

  1. Låter jättegott och tänk så trevligt om man lyckas servera det i pumpan.

    ReplyDelete
  2. Låter jättegott och tänk så trevligt om man lyckas servera det i pumpan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det går att servera inne i pumpan ;) jag lyckades så inget är omöjligt ! Man gräver ut innehållet med en sked ! Jag ungsbakade den urkärnade pumpan och på så sätt blir den mjuk och man kan även äta skalet. Jag älskar skalet på ungsbakad pumpa! Det smakar lite som ungbakade rotfrukter.

      Delete
    2. Det går att servera inne i pumpan ;) jag lyckades så inget är omöjligt ! Man gräver ut innehållet med en sked ! Jag ungsbakade den urkärnade pumpan och på så sätt blir den mjuk och man kan även äta skalet. Jag älskar skalet på ungsbakad pumpa! Det smakar lite som ungbakade rotfrukter.

      Delete