(first swedish then english)
Jag har redan på instagram delat en bild på denna underbara pasta rätten men tänkte att den var för god för att bara ha delat det på ett ställe.
Denna underbara rätten är gjord på :
bönpastan (soy bean spaghetti) från Nutrinick med en otroligt krämig sås med svamp, vegatarisk "bacon" (kan självklart bytas ut med riktig bacon), färska körsbärstomater, basilika och ett stekt ägg. En liten alternativ variant på den vanliga "Pasta Carbonara".
Bönpastan från Nutrinick:
- gjord på endast ekologiska böner och vatten (ingen mjöl)
- vete och gluten-fri
- Högt proteininnehåll (41,6 %)
- Högt fiberinnehåll (19,7 %)
- Lågt innehåll av kolhydrater (20 % - 10g kolhydrater per portion)
- Ekologisk
- Vegansk
Pastan blir färdig på 4 minuter och behåller sitt tuggmotstånd. Jag serverar alltid pastan med mycket sås då jag tycker att man känner mindre smaken på bönerna och det känns mera som "riktig" pasta.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
I have
already shared on Instagram a photo of this wonderful pasta dish but thought it
was too good to just to share it in one place.
This
wonderful dish is made of:
Bean pasta (soy bean spaghetti) from Nutrinick
with an incredibly creamy sauce with mushrooms, vegatarisk "bacon"
(can obviously be replaced with real bacon), fresh cherry tomatoes, basil and a
fried egg onb top. A small alternative variation on the usual "pasta carbonara".
Bean pasta
from Nutrinick:
- Made from only organic beans and water (no flour)
- Wheat and gluten-free
- High protein content (41.6%)
- High fiber (19.7%)
- Low in carbohydrates (20% - 10g of carbohydrates per serving)
- Organic
- Vegan
The pasta cooks in only 4 minutes and retains "al dente". I always serve the pasta
with lots of sauce (that is also rich in flavour). This way it feels
more like "real" pasta and you can not taste the bean flavour.
No comments:
Post a Comment