Here comes another homemade LOW CARB PIZZA RECIPE
This one is made with my beloved QUARK
When you arein Italy it's kind of a must to eat pizza!!
Real pizza is delicious but i have to admit that my homemade pizzas taste better. So much love ( aka = cheese ) and the toppings are always the veggies I am craving in that moment.
I made this delicious pizza and topped it with what I was craving today : spinach, asparagus and parmesan cheese.
INGREDIENTS:
PROCEDURE:
1. Beat eggs and leave with a fork.
2. Mix in the remaining ingredients.
3. Make your hands your and flatten out the dough on a try with baking paper.
4. Ovenbake at 175 ° C for 12-15 minutes.
5. Add the toppings and ovenbake for another 5 minutes.
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~
Hemgjord LÅGKOLHYDRAT-PIZZA RECEPT!
Ännu ett recept på hemgjord pizza botten. Denna gången med kvarg i ( älskar kvarg).
Pizza är ju lite av ett måste när man är nere i Italien. Riktig pizza är gott men tycker faktiskt att mina pizzor är godare.
Pizza är ju lite av ett måste när man är nere i Italien. Riktig pizza är gott men tycker faktiskt att mina pizzor är godare.
Krispiga kanter och perfekt smak och konsistens ( går att äta med händerna) och med dom toppings som jag hade cravings på idag. .
INGREDIENSER:
PROCEDUR:
1. Vispa ägg och kvarg med en gaffel.
2. Blanda i resterande ingredienser.
3. Blöd händerna och platta till degen på en plåt med bakplåtspapper.
4. Ugnsbaka i 175°C i 12-15 min.
5. Tillsätt toppings och ugnsbaka ytterligare i 5 min.
No comments:
Post a Comment