I tried baking a healthy Swedish style strawberry cake today using protein powder from the brand Tyngre.
Ingredients :
(2 servings - 1 cake tin that holds 500ml)
1 scoop casein protein powder from Tyngre with "strawberry cake" flavour
1 egg
150g natural quark
water
Whipped cream + strawberries for serving.
1. Mix everything in a bowl. Add enough water untill it becomes like cake batter concistency.
2. Bake for 20 minutes at a preheated oven at 175 degrees Celsius.
3. Let it cool.
4. Serve with whipped cream and strawberries.
Testade TYNGRE protein pulver med Jordgubbstårta smak ! Så otroligt god! Älskar verkligen att det är små bitar jordgubb i. Testade att göra en jordgubbstårta då jag kände mig extra inspirerad utav det vårliga vädret.
Ingredienser :
( cirka 2 portioner - kakform som håller 0.5 l)
1 skopa jordgubbstårta kasein pulver
150 g naturell kvarg
1 ägg
vatten
Vispad grädde och jordgubbar till servering.
1. Blanda alla ingredienser i en bunke. Blanda in tillräckligt med vatten tills smeten får en "kakdeg" konsistens.
2. Baka i en 175 grader varm ugn i cirka 20 minuter.
3. Kyl ner.
4. Servera med vispad grädde och jordgubbar.
No comments:
Post a Comment